English
OSNOVNA STRANA | O NAMA | CILJEVI | PROJEKTI | NOVOSTI | KONTAKT  
 
 
Osnivač
 
Važni linkovi


Beogradski Univerzitet
 
 
 
 

22. MARTA STARTUP WEEKEND PRVI PUT U SRBIJI

Beograd, 13. februar 2013. - Pod pokroviteljstvom Fondacije Prestolonaslednika Aleksandra za kulturu i obrazovanje, Startup Weekend konačno dolazi 22. marta u Srbiju, nakon što je održan u preko 100 zemalja širom sveta i okupio preko 57 000 preduzetnika. Kreativni umovi – od preduzetnika do dizajnera ispuniće prostorije Kraljevskog Dvora tokom pretposlednjeg vikenda u martu i intenzivno raditi na sprovođenju svoje ideje u uspešan biznis za samo 54 sata.

Ovim povodom Nj. K. V. Prestolonaslednik Aleksandar poručio je: "Ovaj događaj je početak važnog puta koji je moja fondacija pokrenula da neguje preduzetništvo u Srbiji. Kroz preduzetništvo Srbija će doći do inovacija, ekonomskog rasta, produktivnost i pre svega zaposlenost. Uz inteligenciju srpskog naroda, resurse koje zemlja poseduje, stratešku lokaciju i povoljne poreske uslove, Srbija može da bude startap središte regiona. Hajde da svi radimo ka ovom cilju.“

Startup Weekend Beograd okuplja preduzetnike, startap entuzijaste, softverske inžinjere, dizajnere, gurue marketinga i sve koji su zainteresovani za izgradnju malih inovativnih biznisa. Startup Weekend je savršena prilika za upoznavanje sa potencijalnim partnerima sa kojima ćete svoju ideju pretvoriti u stvarnost, kao i mogućnost za već kreirane biznise da se unaprede i dođu do dodatnih izvora finansiranja.

Fondacija Prestolonaslednika Aleksandra za obrazovanje i kulturu se zajedno sa svojim partnerima pobrinula za to da na ovom događaju inovativnim preduzetnicima ne pruži samo inspiraciju, već i neka od sredstava koja su potrebna za uspešno pokretanje svoje kompanije.

Bilo da imate poslovnu ideju ili neophodnu veštinu za pokretanje kompanije ovaj događaj je nešto što budući preduzetnici ne bi smeli da propuste. Prvi dan je rezervisan za predstavljanje ideja i formiranje timova. Timovi će se sastavljati oko različitih koncepata, a u skladu sa veštinama i znanjima koje poseduju i ostatak vikenda će raditi a mapiranju, stratigiji i izgradnji pravog biznisa.

Na događaju će u ulozi mentora i trenera prisustvovati ostvareni preduzetnici koji će sa učesnicima podeliti svoja iskustva, inspirisati i pomagati im. Poslednjeg dana timovi će predstavljati svoje biznise pred stručnim panelom sudija, kao i pred investitorima koji su zainteresovani za ulaganja u ovakav tip poslova.

Za prijave i sve dodatne informacije o ovom događaju molimo Vas da kontaktirate 011/3064012 или pošaljete e-mail z.kukic@dvor.rs

 
 
OSNOVNA STRANA | O NAMA | CILJEVI | PROJEKTI |KONTAKT
 
       
  Copyright ©2006 Edufond. info@pafond.rs Sva prava zadržana
powered by www.dvor.rs