English
OSNOVNA STRANA | O NAMA | CILJEVI | PROJEKTI | NOVOSTI | KONTAKT  
 
 
Osnivač
 
Važni linkovi


Beogradski Univerzitet
 
 
 
 

MANIFESTACIJA „NEGUJMO PLESNU TRADICIJU“ ODRŽANA NA BELOM DVORU


U prisustvu Njihovih Kraljevskih Visočanstava Prestolonaslednika Aleksandra i Princeze Katarine i njihove kćerke Alison, na Belom dvoru na Dedinju održana je manifestacija „Negujmo plesnu tradiciju“ sa ciljem promocije plesa, a povodom državnog prvenstva u latino-američkim plesovima. Akciju organizuje plesni klub „Dare to dance“ na čelu sa plesačem Ivanom Mileusnićem uz podršku Kraljevske porodice.

Ovom prilikom gospodin Ivan Mileusnić uručio je predstavnicima Kraljevske porodice plaketе za značajan doprinos u održavanju tradicije plesa i podizanju svesti o značaju ove vrste umetnosti među mladima u Srbiji. Prijemu su prisustvovale brojne ličnosti iz sveta kulture i umetnosti, a najmlađi plesni parovi priredili su plesni performans.

Na takmičenju koje je održano proteklog vikenda nagrađeni su pobednici u tri kategorije – omladinci, stariji omladinci i seniori, a koji su svečano predstavljeni na prijemu na Belom dvoru. U kategoriji „Omladinci“ prvo mesto osvojili su Popović Nikola i Savanović Andrea, drugoplasirani su bili Gubica Vladimir i Kosanović Nataša, a na trećoj poziciji našli su se Škrbić Marko i Stevanović Maša. U kategoriji „Stariji omladinci“ pobedu su odneli Andrić Sava i Radulović Maša, dok su drugo mesto zauzeli Petrović Lazar i Avramović Katarina, a treće mesto Andrić Nikola i Čavkunović Luna. U kategoriji „Seniori“ prvo mesto zauzeli su Lazareski Bojan i Karakatsanis Sarah-Diana, dok su se na drugom mestu našli Erdelyi Szilard Denes i Juhas Žofia, a na trećem Kranik Đorđe i Borozan Marina.

Prisutni su imali su priliku da se osveže kafom „Bean and Leaf“.

Manifestacija „Negujmo plesnu tradiciju“ na Belom dvoru Manifestacija „Negujmo plesnu tradiciju“ na Belom dvoru G-đa Alison Endrjuz, Nj.K.V. Prestolonaslednik Aleksandar, Nj.K.V. Princeza Katarina i g-din Ivan Mileusnić G-đa Alison Endrjuz i g-din Ivan Mileusnić Nj.K.V. Prestolonaslednik Aleksandar i Princeza Katarina sa g-dinom Ivanom Mileusnićem G-đa Slađana Ivanišević, g-đa Marija Lazarević, predsednica Plesnog saveza Srbije, Nj.K.V. Prestolonaslednik Aleksandar i Princeza Katarina i g-din Ivan Mileusnić

 

 
 
OSNOVNA STRANA | O NAMA | CILJEVI | PROJEKTI |KONTAKT
 
       
  Copyright ©2006 Edufond. info@pafond.rs Sva prava zadržana
powered by www.dvor.rs