English
OSNOVNA STRANA | O NAMA | CILJEVI | PROJEKTI | NOVOSTI | KONTAKT  
 
 
Osnivač
 
Važni linkovi


Beogradski Univerzitet
 
 
 
 

PRESTOLONASLEDNIK ALEKSANDAR SVEČANO URUČIO STIPENDIJE BUDUĆIM STRUČNJACIMA ZA INFORMACIONE TEHNOLOGIJE


Fondacija Prestolonaslednika Aleksandra za obrazovanje i kulturu u saradnji sa „IT Akademijom“ dodelila je 25 besplatnih školovanja za buduće IT stručnjake, đacima generacije sa teritorije Srbije i Republike Srpske.

Vest o dodeli finansijske podrške objavljena je u junu na svečanom prijemu maturanata na Belom dvoru, a svi đaci zainteresovani za jednogodišnje školovanje slali su prijave i motivaciona pisma do 15. jula. U motivacionim pismima imali su zadatak da se predstave i opišu šta bi želeli da rade i na koji način planiraju da iskoriste nagradu za usavršavanje i napredovanje.

„Veoma mi je drago što drugu godinu zaredom ‘Link grupa’ i moja Fondacija za obrazovanje i kulturu nagrađuju naše najbolje maturante. Svim dobitnicima stipendija još jednom čestitam na velikom uspehu u završenom srednjem obrazovanju. Nastavite da budete najbolji! Nastavite da budete vredni i učite celog života. Moja fondacija će nastaviti da pomaže naše mlade ljude”, rekao je Prestolonaslednik Aleksandar.

„IT Academy“, koju će budući polaznici moći da pohađaju online – putem interneta, pomoću najsavremenije platforme za učenje na daljinu, radi po zvaničnom ovlašćenju ispitnog odeljenja Cambridge univerziteta i, pored znanja za najtraženije IT oblasti, svojim polaznicima obezbeđuje i stručna Cambridge, Microsoft i Adobe zvanja.

G-din Nikola Subotić, g-din Valentin Kuleto, Nj.K.V. Prestolonaslednik Aleksandar i Biljana Tadić-Kuleto Nj.K.V. Prestolonaslednik Aleksandar Svečana dodela stipendija na Belom dvoru Svečana dodela stipendija na Belom dvoru Svečana dodela stipendija na Belom dvoru Nj.K.V. Princeza Katarina i Prestolonaslednik Aleksandar i g-din Valentin Kuleto sa dobitnicima stipendija „IT Akademije“ Nj.K.V. Princeza Katarina i Prestolonaslednik Aleksandar, g-din Valentin Kuleto i g-din Nikola Subotić sa dobitnicima stipendija „IT Akademije“

 

 
 
OSNOVNA STRANA | O NAMA | CILJEVI | PROJEKTI |KONTAKT
 
       
  Copyright ©2006 Edufond. info@pafond.rs Sva prava zadržana
powered by www.dvor.rs