English
OSNOVNA STRANA | O NAMA | CILJEVI | PROJEKTI | NOVOSTI | KONTAKT  
 
 
Osnivač
 
Važni linkovi


Beogradski Univerzitet
 
 
 
 

Vesti

 

NIK VUJIČIĆ, ČUVENI MOTIVACIONI GOVORNIK, ODRŽAO PREDAVANJE U BELOM DVORU

Beograd, 21. septembar 2012. - Fondacija Njegovog Kraljevskog Visočanstva Prestolonaslednika Aleksandra za obrazovanje i kulturu organizovala je danas u Belom Dvoru, u saradnji sa partnerima Evanđeosko udruženje studenata (EUS) i kompanijom ELION, motivaciono predavanje za rukovodioce i zaposlene društveno odgovornih kompanija kao uvod u svoj program kontinuirane edukacije i osnaživanja osoba sa invaliditetom. Predavanje je održao jedan od najboljih svetskih motivacionih govornika, Nik Vujičić, a pridružio mu se i jedan od naših najboljih motivacionih trenera, Dragan Vojvodić. Prijemu su prisustvovali i Nikovi roditelji, gospođa Duška i gospodin Boris Vujičić kao i ambasador Australije u Srbiji NJ.E. dr Helena Stadert.

Cilj predavanja je bio da motiviše prisutne, pokaže im da  ništa nije nemoguće i da ne odustaju od velikih ciljeva koji se mogu činiti nedostižnim. Osim lične motivacije, ovo predavanje je prisutnima pokazalo i šta su drugi sposobni da postignu samo ukoliko imaju odgovarajuću podršku, sa akcentom na osobe sa invaliditetom.

Predavanje predstavlja uvod u program Fondacije Prestolonaslednika Aleksandra za obrazovanje i kulturu koji će se baviti kontinuiranom edukacijom osoba sa invaliditetom i osnaživanjem njihove pozicije u društvu. Kraljevski par ovim želi ponovo da otvori pitanje problema osoba sa invaliditetom, ali ovaj put sa akcentom na podsticanju ličnog razvoja i jačanja njihove pozicije u društvu.

Pošto je poznato da je Nik Vujičić veliki ljubitelj fudbala, akciju je podržao i Fudbalski savez Srbije ispred koga je gospodin Savo Milošević uručio Niku dres reprezentacije.

Humanitarni karakter ovom događaju dalo je prikupljanje novca za nabavku kompjuterskog softvera za slepe i slabovide studente članove Udruženja studenata sa hendikepom iz Beograda, i ovom prilikom Kraljevski par želi da se zahvali svima koji su pomogli na organizaciji ovog događaja a pogotovo sponzorima: Australijskoj ambasadi u Srbiji, Udruženju EUS, kompaniji ELION, Sandler trening centru, kao i pekari Trpković.

 
 
 
OSNOVNA STRANA | O NAMA | CILJEVI | PROJEKTI |KONTAKT
 
       
  Copyright ©2006 Edufond. info@pafond.rs Sva prava zadržana
powered by www.dvor.rs